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핫도그는 좋은 단백질 공급원인가요?​

by 건강웰빙정보 2024. 7. 4.
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Are Hot Dogs a Good Source of Protein?

핫도그는 좋은 단백질 공급원인가요?

By Rachel Murphy Updated on July 03, 2024

Fact checked by Nick Blackmer

핫도그에 머스터드를 얹은 사람 vgajic / Getty Images

Key Takeaways 주요 시사점

  • 핫도그에는 대략 6~7g의 단백질 Hot dogs contain roughly 6-7 grams of protein.
  • 더 건강한 선택을 위해 충전재나 부산물 전혀 없는 쇠고기 핫도그를 선택Choose all beef hot dogs with no fillers or byproducts for a healthier choice.
  • 온스당 온스로 햄버거는 더 많은 단백질을 제공 Ounce for ounce, a hamburger provides more protein.
  • 야채, 과일, 콩으로 접시를 마무리 Round out your plate with vegetables, fruit, and beans.
 

경쟁적인 먹는 사람들이 배를 편안하게 하고 전국의 그릴에 불이 켜지고 있습니다.

여름 휴가 요리 시즌이 도래했습니다.

뒷마당 바비큐와 야외 요리는 건강 식품에 초점을 맞추는 경우가 거의 없지만, 매크로 범위를 벗어나지 않으려면 피크닉 테이블을 탐색하는 방법을 아는 것이 항상 도움이 됩니다.

이것은 다음과 같은 질문을 던집니다.

핫도그는 좋은 단백질 공급원입니까?

우리는 두 명의 공인영양사에게 체중을 측정하도록 요청했습니다.

Competitive eaters are limbering up their stomachs and grills are lighting up across the country—summer holiday cookout season has arrived.

While backyard barbecues and cookouts are seldom focused on health food, it’s always beneficial to know how to navigate the picnic table if you’re trying to stay within your macros. This begs the question: Are hot dogs a good source of protein? We asked two registered dietitians to weigh in.

Hot Dogs: Protein Source or Indulgence?

핫도그: 단백질 공급원인가, 아니면 탐닉인가?

칠면조 핫도그와 쇠고기 핫도그 모두 핫도그 크기에 따라 약 6~7g의 단백질을 제공한다고 보스턴 대학 영양학 교수 RDN Joan Salge Blake가 말했습니다.

“칠면조 핫도그 장점은 쇠고기 핫도그의 2배 이상인 것에 비해 심장건강에 해로운 포화지방을 2g만 제공한다는 것입니다”라고 Salge Blake가 Verywell에 말했습니다.

Houston Methodist Orthopedic and Sports Medicine의 스포츠 및 웰빙영양 전문가 Monica Bearden, RD는 이에 동의하며 현재 많은 핫도그가 칠면조, 닭고기, 쇠고기 및 돼지고기의 손질과 같은 부산물을 많이 사용하지 않고 만들어지고 있다고 덧붙였습니다.

Bearden은 Verywell에게 “개를 선택하려면 프리미엄 부위로 만든 100% 쇠고기로 만든 새로운 핫도그 중 하나를 선택하세요”라고 말했습니다.

“포장에는 인공색소나 충전재, 부산물이 전혀 들어가지 않는다고 적혀 있어야 해요. 그래도 다 소고기라서 맛이 좋아요.”

단점은 대부분 핫도그에 여전히 아질산염이 포함되어 있다는 것입니다.

그릴의 고열에 노출되면 질산염은 발암물질로 알려진 니트로사민으로 화학적으로 변합니다.

요리나 야구경기에서 가끔 먹는 간식으로 이 수준의 발암물질은 큰 영향을 미쳐서는 안 된다고 Reardon은 말했습니다.

핫도그 자체 외에도 Reardon은 귀하가 선택한 토핑이 귀하의 간식을 좀 더 건강하게 만드는 데 도움이 될 수 있다고 말합니다.

그녀는 저칼로리, 저지방, 저염 식품으로 겨자를 추천합니다.

그녀는 또한 장 건강에 좋은 프로바이오틱스를 추가할 수 있는 소금에 절인 양배추와 같은 야채 토핑을 추가할 것을 권장합니다.

Both turkey and beef hot dogs provide around 6 to 7 grams of protein, depending on the size of the hot dog, said Joan Salge Blake, RDN, a nutrition professor at Boston University.12

“The benefit of the turkey hot dog is that it will provide only 2 grams of heart-unhealthy saturated fat compared to more than double that for the beef hot dog,” Salge Blake told Verywell.

Monica Bearden, RD, a sports and wellness nutrition specialist at Houston Methodist Orthopedic and Sports Medicine, agrees, adding that many hot dogs are now made without as many byproducts, such as trimmings from turkey, chicken, beef, and pork.

“If you get to choose your dog, choose one of the new hot dogs that are 100% beef made from premium cuts,” Bearden told Verywell. “The package should say that there are no artificial colors, fillers, or byproducts. But they are still all beef, so they taste great.”

The negative is that most hot dogs still contain nitrites. When exposed to high heat on a grill, nitrates chemically change into nitrosamine, a known carcinogen. As an occasional treat at a cookout or baseball game, this level of carcinogen should not have a huge impact, Reardon said.

Beyond the hot dog itself, Reardon says that the toppings you choose can help make your treat a bit healthier. She recommends mustard as a low-calorie, low-fat, and low-sodium choice. She also recommends adding vegetable toppings like sauerkraut, which can add gut-healthy probiotics.

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Hot Dog or Burger?

핫도그인가, 버거인가?

그릴 전쟁에서 단백질 애호가를 위한 더 나은 옵션은 바로 햄버거입니다.

Salge Blake는 "80% 살코기 쇠고기로 만든 햄버거는 쇠고기 맛이 나며 약 30g의 단백질과 7g의 심장건강에 해로운 포화지방이 들어있습니다"라고 말했습니다.

“포화지방이 적은 식물성 버거를 찾고 있다면 Beyond Meat가 버거를 재구성했습니다.

조리되지 않은 4온스 버거는 단 2g의 포화지방과 함께 21g의 단백질을 제공합니다.

이 버거는 완두콩, 붉은 렌즈콩, 파바콩의 단백질로 만들어지기 때문에 섬유질도 2g 포함되어 있습니다.”

Bearden은 버거가 부분 조절의 이점도 제공한다고 덧붙였습니다. 즉, 두 개 이상 먹을 가능성이 적습니다.

Bearden은 “일반적으로 햄버거 먹으면 고기를 더 많이 먹고 그 식사에서 더 많은 단백질을 섭취하게 됩니다”라고 말했습니다.

“핫도그 무게는 2온스 미만인 반면, 일반적으로 햄버거 패티 고기 무게는 3온스에서 4온스입니다.

그러면 버거에서 더 많은 단백질과 영양을 섭취하게 될 것입니다.”

햄버거의 모양도 달라집니다.

지방 없이 단백질을 최대한 섭취하고 싶다면 93% 살코기 다진 쇠고기를 선택하세요.

하지만 너무 익히지 않도록 주의하세요.

지방이 적은 고기는 너무 익히면 덜 관대하며 빨리 건조해지고 질겨질 수 있습니다.

85% 살코기 다진 쇠고기가 더 일반적 선택이며 여전히 많은 단백질과 만족감을 제공합니다.

In the battle for the grill, there’s a better option for protein lovers: the hamburger.

“A hamburger made with 80% lean beef is, well, beefy, coming in at about 30 grams of protein with 7 grams of heart-unhealthy saturated fat,” Salge Blake said. “If you are looking for a plant-based burger with less saturated fat, Beyond Meat just reformulated their burger. A 4-ounce burger, uncooked, serves up 21 grams of protein with only 2 grams of saturated fat. Because this burger is made with protein from pea, red lentils, and faba beans, it also contains 2 grams of fiber.”3

Bearden added that burgers also offer the benefit of portion control: You’re less likely to have more than one.

“Typically, when we eat a burger, you’re going to eat more meat and get more protein from that meal,” Bearden said. “A hot dog is a little bit under 2 ounces, while typically a hamburger patty is anywhere from 3 ounces to 4 ounces of meat. So you’re going to get more protein and more nutrition from that burger.”

The cut of your hamburger makes a difference as well. If you’re interested in getting the most protein without the fat, choose a 93% lean ground beef, but be careful not to overcook. Leaner meats are less forgiving when overcooked and can become dry and tough quickly. An 85% lean ground beef is a more common option and still provides plenty of protein and satisfaction.

Don’t Forget the Sides

사이드메뉴를 잊지 마세요

핫도그와 햄버거가 메인 이벤트일 수 있지만, 요리에는 사이드 메뉴가 없어서는 안 됩니다.

그릴을 굽는 동안 Sagle Blake는 접시에 더 많은 영양과 훌륭한 맛을 더하기 위해 야채를 뿌릴 것을 제안합니다.

Bearden은 과일과 채소를 접시에 담을 것을 권장합니다.

추가 섬유질은 여러 개의 핫도그나 버거를 과도하게 먹지 않도록 포만감을 유지하는 데 도움이 됩니다.

콩은 또 다른 좋은 단백질 옵션이라고 Bearden은 말했습니다.

일반적 콩 1인분은 5~10g의 단백질과 섬유질을 제공합니다.

구운 콩에도 설탕이 첨가되어 있지만 Bearden은 여전히 ​​영양가가 있다고 말했습니다.

더 건강한 선택을 위해 그녀는 목장 스타일의 콩이나 검은 콩을 추천합니다.

Hot dogs and hamburgers may be the main event, but a cookout should never be without sides. While you have the grill fired up, Sagle Blake suggests throwing on vegetables to add more nutrition and great flavor to your plate.

Bearden recommends loading up your plate with fruits and veggies. The additional fiber will help keep you full so that you don’t overindulge in multiple hot dogs or burgers.

Beans are another good protein option, Bearden said. A typical serving of beans will provide 5 to 10 grams of protein plus fiber. Although baked beans also come with added sugars, Bearden said they’re still nutritious. For healthier options, she recommends ranch-style beans or black beans.

What This Means For You
이것이 당신에게 의미하는 바
우리 전문가들에 따르면, 핫도그는 아마도 주요 단백질 공급원이 되어서는 안 되지만, 스포츠 행사, 축제 또는 요리 파티에서 탐닉하는 데는 거의 해가 되지 않습니다.
접시의 균형을 맞추려면 야채와 과일을 추가하고 친구 및 가족과 함께 즐거운 시간을 보내십시오.
According to our experts, hot dogs should probably not be your main source of protein, but there’s little harm in indulging at a sporting event, festival, or cookout. To balance your plate, remember to add veggies and fruits, and enjoy your time with friends and family.

3 Sources

By Rachel Murphy

Murphy is a Kansas City-based journalist with more than a decade of health writing experience.

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