The best way to freeze and defrost your food, according to the experts
전문가가 말하는 음식을 냉동하고 해동하는 가장 좋은 방법
음식은 몇 번이나 해동하고 다시 냉동할 수 있나요?
남은 음식을 냉장고에서 냉동고로 옮길 수 있나요?
전문가에게 냉동고 식품안전에 대한 질문에 답해 달라고 부탁했습니다.
How many times can food be defrosted and frozen again? Can leftovers go from the fridge to the freezer? We asked experts to answer your questions about freezer food safety.
우리 중 많은 사람에게 냉동고는 남은 음식과 기타 식품을 보관하는 일종의 블랙홀 역할을 합니다. 반쯤 먹은 아이스크림 상자부터 추수감사절 남은 음식까지 모든 것이 냉동고에 자리를 잡습니다. 때로는 무기한 보관되기도 합니다.
냉동고는 여분의 음식을 보관하는 데 편리하지만, 혼란을 일으킬 수 있고, 심지어 부적절하게 사용하면 식품 매개 질병을 일으킬 수도 있습니다. 예를 들어, 뜨거운 남은 음식을 냉동고에 바로 넣어도 되는지 궁금할 수 있습니다. 또한: 부분적으로 결정화된 머핀은 여전히 먹어도 안전한가요? 그리고 몇 번 해동하고 다시 냉동한 식별할 수 없는 붉은 소스는 어떻게 해야 할까요?
전문가들이 냉동 식품 안전과 최상의 냉동고 위생을 위한 팁에 대해 의견을 밝혔습니다.
For many of us, freezers serve as a sort of black hole for our leftovers and miscellaneous food items. Everything from half-eaten cartons of ice cream to Thanksgiving leftovers tend to find a home in the freezer—sometimes indefinitely.
Though it’s a convenient catch-all for extra food, the freezer can also be a source of some confusion and even, if used improperly, food-borne illness. You might wonder, for instance, whether it’s OK to put steaming-hot leftovers directly in the freezer. Also: Is that partially crystallized muffin still safe to eat? And what should you do with unidentifiable red sauce that’s been thawed and refrozen a few times?
Experts weigh in on frozen food safety and tips for best freezer hygiene.
Should you cool hot food before freezing? How quickly does food have to get in the freezer?
냉동하기 전에 뜨거운 음식을 식혀야 할까요?
얼마나 빨리 음식을 냉동고에 넣어야 할까요?
음식을 실온에 두는 것은 병원균 오염 및 증식 위험을 증가시킬 수 있습니다. 플로리다 대학교의 식품 안전 미생물학자이자 식품, 과학 및 인간 영양학 교수인 키스 슈나이더는 안전상의 이유로 "남은 음식은 2시간 이내에 치워야 합니다."라고 말합니다.
이 규칙은 냉장 또는 냉동이 필요한 식품(예: 생고기, 가금류, 해산물, 계란, 신선한 농산물)에 특히 중요합니다. FDA에 따르면 "실온에서 2시간 이상, 기온이 90°F 이상인 경우 1시간" 이상 방치해서는 안 됩니다.
미국 식품의약국(FDA)의 한 관계자에 따르면, 안전 측면에서 먼저 식히지 않고 바로 냉동실에 뜨거운 음식을 넣어도 괜찮습니다.
텍사스 A&M 대학교의 식품 미생물학 및 식품 안전 교수인 알레한드로 카스티요는 뜨거운 요리를 냉동실에 바로 보관하면 내부 온도가 올라갈 수 있지만, 가정 요리사와 냉동실 사용자의 경우 일반적으로 음식의 양이 너무 적어서 미미하고 일시적인 영향만 미칠 뿐이라고 말합니다.
슈나이더는 안전을 위해 음식이 130°F가 될 때까지 기다리거나 뜨거운 음식을 "적절한 공기 흐름과 열 발산을 허용하는 더 작은 4인치 용기"에 나눠 담을 수 있다고 말합니다.
곧 먹지 않을 냉장 남은 음식이 있나요? Castillo에 따르면 장기 보관을 위해 냉동실에 보관하는 것은 완벽하게 안전하며, 심지어 권장할 만합니다. 그러나 Schneider는 "냉동이 시간을 되돌리는 것은 아닙니다."라고 경고합니다. 날짜에 주의하세요. 음식이 냉장고에서 4일의 유통기한 중 2일을 이미 보냈다면 냉장고에 다시 넣어 해동하면 2일밖에 남지 않습니다.
Leaving food out at room temperature can increase the risk of pathogen contamination and growth. For safety reasons,“leftovers should be put away in two hours,” says Keith Schneider, a food safety microbiologist and professor of food, science and human nutrition at the University of Florida.
This rule is especially important with foods that require refrigeration or freezing—such as raw meat, poultry, seafood, eggs, and fresh produce—which should not “sit at room temperature for more than two hours—one hour if the air temperature is above 90°F,” according to the FDA.
From a safety perspective, it’s OK to put hot food directly in the freezer without chilling it first, according to an official from the U.S. Food and Drug Administration.
While it’s possible that directly storing hot dishes in the freezer could elevate its internal temperature, for home cooks and home freezers, the volume of food is generally small enough to have only a marginal and temporary impact, says Alejandro Castillo, a professor of food microbiology and food safety at Texas A&M University.
If you want to be extra safe, you can wait until the food is 130°F and/or split hot food into “smaller, four-inch containers, which allow for proper airflow and heat dissipation,” Schneider says.
Got some refrigerated leftovers that you’re not going to eat any time soon? It’s perfectly safe, even advisable, to move those into the freezer for longer-term storage, according to Castillo. That said, “freezing doesn’t turn back the hands of time,” Schneider warns. Pay attention to dates: If the food has already spent two of its four-day shelf life in the fridge, then you’ll only have two more days if it goes back into the fridge to re-thaw.
How long can foods be frozen and still safe to defrost and eat?
음식은 얼마나 오랫동안 냉동하고 해동하여 먹어도 안전할까요?
시간이 지남에 따라 품질이 떨어질 수 있지만, 냉동 베이글은 수년간 냉동실에 안전하게 보관할 수 있습니다. 냉동 식품이 차가운 공기에 노출되어 탈수되는 "냉동 화상"은 때로는 서리 층으로 나타나는데, 음식이 상했다는 징후는 아니지만 맛과 질감에 영향을 미칠 수 있습니다.
적절한 식품 취급 및 보관을 통해 0°F로 보관된 냉동실은 일종의 시간 캡슐 역할을 하여 모든 음식을 무기한 보존합니다. FDA에 따르면 "냉동은 대부분의 박테리아를 죽이지 않지만 박테리아의 성장을 막습니다."
While quality might degrade over time, rest assured, that frozen bagel can sit safely in the freezer for years. “Freezer burn,” when frozen food dehydrates due to exposure to cold air—sometimes appearing as a layer of frost—is not an indication food has gone bad but may affect its taste and texture.
With proper food handling and storage, freezers kept at 0°F act as a sort of time capsule, preserving all food indefinitely. “While freezing does not kill most bacteria, it does stop bacteria from growing,” according to the FDA.
아마도 냉동 기술보다 더 중요한 것은 음식과 주방 위생입니다. Castillo는 "오염된 음식을 냉동하면 그 안에 있는 모든 것과 함께 보존하게 됩니다."라고 말합니다. 그는 불필요한 교차 오염을 피하기 위해 주방과 냉장고를 깨끗하게 유지하고 날것과 먹을 준비가 된 음식을 분리할 것을 권장합니다.
Perhaps more important than your freezing technique is your food and kitchen hygiene. “If you freeze contaminated food, you’re going to preserve it with everything that’s in it,” Castillo says. He recommends keeping a clean kitchen and fridge, and separating raw from ready-to-eat foods, to avoid unnecessary cross-contamination.
Schneider는 적절한 포장은 냉동 화상이나 기타 화학적 변화를 방지하여 품질을 보존한다고 말합니다. 하지만 식품 안전에 관해서는 "섭씨 38도 이하이면 병원균이 자라지 않습니다."라고 덧붙입니다. 예를 들어 "2년 동안 버리지 않으려고 했던 필레미뇽을 발견했는데, 진공 포장되어 있었고 맛있었습니다."
Proper packaging preserves quality by avoiding freezer burn or other chemical changes, Schneider says. But when it comes to food safety, he adds, “If it’s [below] 38°F no pathogens are going to grow.” Case in point: “I found a filet mignon that I had—I wasn't going to throw it away—for two years, and it was vacuum sealed, and it was tasty.”
하지만 그렇다고 해서 냉동고에 음식을 가득 채워두어야 한다는 것은 아닙니다.
슈나이더는 냉동고는 음식 주변에 차가운 공기를 불어넣는 팬에 의존하기 때문에 음식이 꽉 찬 환경에서는 잘 작동하지 않는다고 설명합니다.
"냉장고나 냉동고에 너무 많은 음식을 채우면 공기 흐름이 줄어들고 음식이 충분히 빨리 식지 않습니다."
But that doesn’t mean you should stuff your freezer with food for the apocalypse. Freezers rely on fans that blow cool air around the food and won’t work as well in a jam-packed environment, Schneider explains. “If you overstuff a refrigerator or freezer, you reduce the airflow, and things will not cool fast enough.”
What are best safety practices for defrosting food?
음식을 해동할 때 가장 좋은 안전 수칙은 무엇입니까?
경험에 따르면, 박테리아 증식을 방지하기 위해 가능한 한 빠르고 고르게 해동해야 합니다. FDA는 세 가지 주요 해동 방법을 권장합니다. 냉장고, 찬물 또는 전자레인지입니다. 찬물이나 전자레인지에서 해동한 음식은 즉시 조리해야 하며, 조리대를 포함하여 음식은 절대로 실온에서 해동해서는 안 됩니다.
"그 이유는 해동하는 동안에도 고기의 겉은 데워지고 속은 차가워지는 것을 원치 않기 때문입니다." 슈나이더가 말합니다. 즉, 속은 계속 해동되는 동안 겉은 박테리아 증식에 유리한 온도 범위에 도달하게 됩니다. 그는 일정한 온도에서 음식을 해동하기 위해 차가운 물 욕조를 사용하여 이 "위험 구역"을 피할 것을 제안합니다.
FDA에 따르면 시간이 문제가 되지 않는다면 냉장고는 안전하고 일정한 온도에서 해동하기에 이상적입니다. 하지만 그들은 "즉시 음식이 필요한 경우 냉동 상태에서 음식을 조리하는 것을 선택하세요."라고 덧붙입니다.
As a rule of thumb, defrosting should happen as quickly and evenly as possible to prevent any bacterial growth. The FDA recommends three primary methods of defrosting: in the refrigerator, cold water, or a microwave. Anything thawed in cold water or a microwave should immediately be cooked, and food should never thaw at room temperature, including on the countertop.
“The reason is, even while you’re defrosting, you don’t want to heat up the outside of the meat while the inside stays cold,” Schneider says. That would mean the outside reaches a temperature range favorable to bacterial growth while the inside continues defrosting. He suggests using a cold water bath to thaw food at a consistent temperature that avoids this “danger zone.”
If time isn’t an issue, refrigerators are ideal for thawing in a safe, constant temperature, according to the FDA. But, they add, “if you need an item immediately, opt to cook foods from the frozen state.”
Is it safe to defrost food and then freeze it again?
음식을 해동한 다음 다시 냉동하는 것이 안전할까요?
전문가에 따르면 해동 및 재냉동에는 주의가 필요합니다. 음식을 해동할 때마다 미생물이 자라서 독소를 생성할 수 있는 "위험" 온도 구역에 들어갑니다.
FDA에 따르면 냉장고에서 해동한 음식은 조리하지 않고도 안전하게 재냉동할 수 있지만 차가운 물이나 전자레인지에서 해동한 것은 다시 냉동실에 넣기 전에 조리해야 합니다.
절대적인 숫자는 없지만 "너무 자주 동결-해동하지 마세요."라고 슈나이더는 말합니다. 그는 해동 및 재냉동을 두세 번 이상 하지 않는 것이 좋지만, 정확한 횟수는 해동 속도와 방법에 따라 달라집니다. "특히 해동하는 데 시간이 오래 걸리면" 박테리아가 번식하기 시작할 수 있다고 그는 말합니다. "40도에 도달하면 시계가 시작됩니다."
Defrosting and refreezing requires care, according to experts. Every time you defrost an item, it enters the “danger” temperature zone where microbes can start to grow and produce toxins.
Food thawed in the refrigerator can be safely refrozen without cooking, but anything thawed in cold water or a microwave should be cooked before going back into the freezer, the FDA says.
While there’s no absolute number, “you don’t want to freeze-thaw too often,” Schneider says. He recommends not thawing and refreezing more than two or three times, though exactly how many depends on the speed and method of defrosting. “Especially if it takes a long time to defrost,” he says, bacteria can start to proliferate. “Once you hit 40 degrees the clock starts.”
How long is frozen food safe in a power outage?
정전 시 냉동 식품은 얼마나 오래 안전합니까?
냉동고 문을 닫아 둘 수 있다면 냉동 식품은 적어도 며칠 동안 보관할 수 있습니다.
"냉동고가 40도에 도달하는 데는 며칠이 걸립니다." 슈나이더가 말합니다. "그 지점에 도달하면 이제 박테리아나 병원균이 번식하는 것을 걱정해야 합니다."
이 경우, 너무 꽉 찬 냉동고가 실제로 유용할 수 있습니다. "물건이 가득 차 있다면... 그 안에 있는 얼음이나 냉동 제품의 양은 다른 제품을 시원하게 유지합니다." FDA에 따르면 음식은 가득 찬 냉동고에서 최대 48시간, 반만 찬 냉동고에서 최대 24시간 보관할 수 있습니다.
FDA는 내부 온도를 확인하기 위해 냉동고에 온도계를 두는 것을 권장합니다.
전원이 다시 켜졌을 때 온도가 40° F 이하이면 음식을 다시 냉동해도 안전합니다.
If you can manage to keep the freezer door closed, your frozen goods can last for at least a few days.
“It will take several days for your freezer to reach 40 degrees,” Schneider says. “Once you hit that point, now you have to start worrying about bacteria or pathogens proliferating.”
In this case, an overstuffed freezer might actually come in handy. “If It’s jam-packed full of stuff…the amount of ice in there or frozen products will keep the other products cool.” According to the FDA, food can last up to 48 hours in a full freezer and 24 hours in a half-full freezer.
The FDA recommends putting a thermometer in the freezer to verify the internal temperature. If the temperature reads below 40° F when the power comes back on, the food is safe to be refrozen.
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