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오메가-3 지방산은 생각보다 건강에 더 중요

by 건강웰빙정보 2023. 7. 30.
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Omega-3 fatty acids are more critical for your health than we thought

오메가-3 지방산은 생각보다 건강에 더 중요합니다.

최초의 중요한 새 연구는 호두, 씨앗 및 특정 유형의 해산물에서 발견되는 영양소가 염증을 줄이고 감소하는 #폐기능개선 할 수 있음을 보여줍니다.

A significant new study—the first of its kind—shows that the nutrients found in walnuts, seeds, and certain types of seafood can reduce inflammation and improve declining lung function.

연어는 오메가-3 지방산이 가장 풍부한 공급원 중 하나입니다. 다른 해양 공급원에는 참치, 고등어, 정어리 및 청어가 포함됩니다.

Salmon is one of the richest sources of omega-3 fatty acids. Other marine sources include tuna, mackerel, sardines, and herring.

PHOTOGRAPH BY ERIKA LARSEN, NAT GEO IMAGE COLLECTION

BYDARYL AUSTIN

PUBLISHED JULY 24, 2023

대유행 기간 동안 병원이 수용 인원을 초과하고 침대용 인공호흡기 공급이 부족했을 때 많은 사람들이 폐 질환이 얼마나 파괴적인지 엿볼 수 있었습니다.

불행히도 폐 기능은 COVID-19 같은 호흡기 질환에 의해 손상될 뿐만 아니라 나이가 들면서 감소합니다.

질병, 환경적 노출 또는 고령으로 인한 붓기나 염증도 부분적으로 호흡 통로를 막고 기류를 제한할 수 있다는 연구 결과가 있습니다.

이제 새로운 연구에서는 오메가-3 지방산이라는 영양분을 섭취하는 것이 그러한 염증과 천천히 감소하는 폐 기능을 줄이는 방법을 보여줍니다.

이 보고서는 American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine에 게재되었습니다.

When hospitals were filled beyond capacity and bed ventilators were in short supply during the pandemic, many people got a glimpse of how devastating lung diseases can be.

Unfortunately, lung function is not only harmed by respiratory illnesses like COVID-19, but also declines with age. Swelling or inflammation caused by disease, environmental exposures, or advanced age can also partially obstruct breathing passages and limit airflow, research shows. Now, a new study, shows how consuming nutrients called omega-3 fatty acids can reduce such inflammation and slow declining lung function. The report was published in the American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine

"오메가-3 지방산이 심혈관질환 예방에 도움이 될 수 있다는 것은 이미 입증되었지만 오메가-3가 다른 만성질환에 미치는 영향은 이번 연구 전까지 알려지지 않았습니다" 라고 연구에 참여하지 않은, Ana Zamora-Martinez, a pulmonologist at Mayo Clinic in Arizona는 말합니다

"It has already been proven that omega-3 fatty acids can help prevent cardiovascular disease, but the effects of omega-3s on other chronic conditions was unknown until this study," says Ana Zamora-Martinez, a pulmonologist at Mayo Clinic in Arizona, who was not involved in the study.

그녀는 "폐를 건강하게 유지하는 데 있어 오메가-3 지방산의 중요성을 보여주는 첫 번째 연구"이기 때문에 그 발견이 "중요하다"고 말합니다.

She calls its findings "significant" because it's "the first study that shows the importance of omega-3 fatty acids in keeping the lungs healthy."

The importance of omega-3s in the body

신체에서 오메가-3의 중요성

오메가-3라고도 하는 오메가-3 지방산은 화학 구조로 정의되는 지방산의 한 종류입니다.

National Institutes of Health Office of Dietary Supplements에 따르면 그들은 신체에 에너지를 공급하는 것으로 알려진 건강한 지방 중 하나이며 더 나은 심장 및 뇌 건강, 더 강한 면역 체계, 더 낮은 혈압 및 개선된 호르몬 수치와 관련이 있습니다. .

3가지 주요 오메가-3는 #알파-리놀렌산 (ALA), #에이코사펜타엔산 (EPA) 및 #도코사헥사엔산 (DHA)입니다.

"각각의 오메가-3가 화학적으로나 생리학적으로 다르다는 것을 아는 것이 중요합니다"라고 버지니아에 기반을 둔 공인 영양사이자 "Prediabetes: A Complete Guide"의 저자 Jill Weisenberger는 설명합니다.

우리 몸은 오메가-3를 생산할 수 없기 때문에 균형 잡힌 식단의 일부로 섭취하거나 보충제를 통해 섭취해야 합니다.

ALA 지방산의 좋은 식품 공급원은 호두, 씨앗, 강화달걀, 대두, 카놀라유에서 발견되는 육상 식물성 기름입니다.

DHA 및 EPA 지방산은 연어, 참치, 고등어, 정어리 및 청어를 포함한 해양 공급원에서 발견됩니다.

"다른 해산물에는 오메가-3 지방산이 포함되어 있지만 훨씬 적은 양입니다"라고 Weisenberger는 말합니다.

육지와 물의 오메가-3 모두 중요하지만 매사추세츠 종합병원 의사이자 영양 및 라이프스타일 정신의학 책임자 Uma Naidoo는 해양 기반 지방산이 더 중요하다고 말합니다.

그리고 그녀는 채식주의자나 생선을 좋아하지 않는 사람들도 조류에서 추출한 보충제나 생선 기름을 통해 이러한 오메가-3를 얻을 수 있기 때문에 초조해할 필요가 없다고 말합니다.

"흥미롭게도 우리가 필수 영양소를 얻기 위해 의존하는 생선은 EPA나 DHA 자체를 만드는 것이 아니라 그들이 먹는 조류에서 얻습니다. 여러분도 먹을 수 있습니다"라고 그녀는 말합니다.

어떤 식으로든 이러한 영양소를 섭취하는 것은 매우 중요합니다.

특히 대부분의 사람들이 충분히 섭취하지 못하기 때문입니다.

미국심장협회(AHA)는 이를 위해 매주 2인분의 생선을 섭취할 것을 권장하지만, 한 보고서에서는 미국인의 오메가-3 섭취량이 "매우 적다"고 말합니다.

Omega-3 fatty acids, also called omega-3s, are a class of fatty acids defined by their chemical structure. They are among the healthy fats known for providing the body with energy, and have been linked to better heart and brain health, a stronger immune system, lower blood pressure, and improved hormone levels, according to the National Institutes of Health Office of Dietary Supplements.

The three main omega-3s are alpha-linolenic acid (ALA), eicosapentaenoic acid (EPA), and docosahexaenoic acid (DHA).

"It’s important to know that each omega-3 is different both chemically and physiologically," explains Jill Weisenberger, a Virginia-based registered dietician and author of "Prediabetes: A Complete Guide." Because our bodies can't produce omega-3s, it's necessary to get them as part of a balanced diet or through supplementation.

Good food sources of ALA fatty acids are land-based plant oils found in walnuts, seeds, enriched eggs, soybeans, and canola oils. DHA and EPA fatty acids are found in marine sources including salmon, tuna, mackerel, sardines, and herring. "Other seafood contains omega-3 fatty acids, but in much lower amounts," says Weisenberger.

Both land and water omega-3s are important, but Uma Naidoo, a physician and director of nutritional and lifestyle psychiatry at Massachusetts General Hospital, says the marine-based fatty acids are more important. And she says vegetarians or people who don't like fish need not fret because one can still obtain these omega-3s through algae-derived supplements or fish oil. "Interestingly, the fish we depend on for those essential nutrients don’t make EPA or DHA themselves but get it from the algae they eat, which you can eat as well," she says.

Obtaining those nutrients, one way or another, is vital—especially because most people aren't getting nearly enough. The American Heart Association (AHA) recommends eating two servings of fish per week to do so, but in one report, calls Americans' intake of omega-3s "abysmally low."

First study of its kind

동종 최초 연구

AHA는 "심장병과 뇌졸중 위험을 줄이기 위해" 식단에 오메가-3를 포함할 것을 제안하지만, 새로운 American Journal 연구는 왜 오메가-3가 에 중요한지 보여주는데, 오메가-3는 신체에 산소를 공급하고 이산화탄소 같은 폐가스를 제거하며 면역 건강에 중요한 역할을 합니다.

The AHA suggests including omega-3s in one's diet to "reduce heart disease and stroke risk," but the new American Journal study shows why omega-3s are also important for our lungs—which supply the body with oxygen and remove waste gasses like carbon dioxide, plus play a vital role in immune health.

일부 인종 그룹이 다른 인종 그룹보다 폐 질환 결과가 더 나쁜 이유에 대한 2022년 분석과 만성 하부 호흡기 질환에 대한 중요한 데이터를 제공하는 공동 연구를 포함한 과거 연구는 이전에 사람들의 폐 건강을 측정했습니다.

다른 연구에서는 오메가-3가 일반적으로 염증에 어떤 영향을 미치는지 조사했으며, 다른 연구에서는 오메가-3가 세균성 폐 감염을 줄일 수 있음을 보여주었습니다.

그러나 지금까지 오메가-3의 항염증 특성과 폐 건강 개선 사이의 연관성을 보여주는 강력한 연구가 부족했습니다.

Past studies, including a 2022 analysis on why some ethnic groups suffer worse lung disease outcomes than others, and pooled research that provides important data on chronic lower respiratory diseases, have measured lung health in people before. Other studies have even looked at how omega-3s affect inflammation generally, with different research showing that omega-3s may reduce bacterial lung infections.

Until now, however, robust research showing the association between omega-3s' anti-inflammatory properties and improved lung health has been lacking.

How omega-3s improve lung health

오메가-3가 폐 건강을 개선하는 방법

새로운 연구에서 연구원들은 오메가-3의 항염증 특성과 폐 건강 개선 사이의 연관성을 2가지 방식으로 입증했습니다.

첫째, 그들은 평균 7년 동안 웰빙을 추적한 15,000명 이상의 미국인의 혈액 샘플 데이터를 분석했습니다(많은 참가자는 최대 20년 동안 추적했습니다).

In the new study, the researchers demonstrated the association between omega-3s' anti-inflammatory properties and improved lung health in two ways. First, they analyzed blood sample data of more than 15,000 Americans whose well-being had been tracked for an average of seven years (though many participants were tracked for up to 20 years).

그러한 참가자들은 인종적으로 다양했고 평균 연령은 56세였으며 약간 여성으로 치우쳤습니다.

모든 참가자의 혈액 샘플을 측정하여 연구자들은 오메가-3와 나이와 관련된 폐 기능 저하 사이의 연관성을 확인할 수 있었다고 코넬대학 영양학자 연구원 연구저자 중 한 명 Bonnie Patchen은 말합니다.

Such participants were racially diverse, had an average age of 56, and skewed slightly female. By measuring blood samples from all participants, the researchers were able to identify a connection between omega-3s and declining lung function related to age, says Bonnie Patchen, a nutritionist and researcher at Cornell University and one of the study's authors.

그들의 연구 결과를 확증하기 위해 팀은 또한 500,000명 이상의 유럽인에 대한 영국 바이오뱅크의 유전 데이터를 분석했습니다.

해당 그룹의 혈액 샘플에서 특정 유전적 마커를 연구함으로써 연구자들은 "더 높은 수준의 오메가-3 지방산이 폐 건강을 보호한다는 것을 발견했습니다"라고 National Heart, Lung 및 혈액연구소의 폐질환 부서 이사 James P. Kiley는 말합니다.

To corroborate their findings, the team also analyzed genetic data from the United Kingdom Biobank of more than 500,000 Europeans. By studying certain genetic markers in the blood samples of that group as well, the researchers “found that higher levels of omega-3 fatty acids were protective for lung health,” says James P. Kiley, director of the National Heart, Lung, and Blood Institute’s Division of Lung Diseases.

"우리가 취한 이중 접근방식은 연구 결과에 엄격함을 더하는 방법입니다"라고 Cornell University 영양과학 부문 책임자이자 연구의 공동 저자인 Patricia Ann Cassano는 덧붙입니다.

두 분석의 결과는 이전에 확립되지 않은 명확한 상관 관계를 보여줍니다.

"이 연구는 현재까지 오메가-3 지방산과 폐 건강 사이의 연관성에 대한 가장 강력한 증거를 제공하고 식단에 오메가-3 지방산을 포함하는 것의 중요성을 강조합니다"라고 Patchen은 말합니다.

보다 광범위하게, 이 연구는 토마토, 시금치와 케일 같은 야채, 일부 견과류, 딸기, 체리, 블루베리 같은 과일과 같은 항염증 특성을 가진 다른 음식도 폐 건강을 유지하는 데 도움이 될 수 있다고 제안합니다.

"The dual approach we took is a way of adding rigor to the findings,” adds Patricia Ann Cassano, director of the Division of Nutritional Sciences at Cornell University and a coauthor of the study.

The results from both analyses show a clear correlation not previously established. "This study provides the strongest evidence to date of an association between omega-3 fatty acids and lung health and underscores the importance of including omega-3 fatty acids in one's diet," says Patchen.

More broadly, the study also suggests that other foods with anti-inflammatory properties— tomatoes, vegetables like spinach and kale, some nuts, and fruits such as strawberries, cherries, and blueberries—may also be helpful in maintaining lung health.

강아지 건강 전문

www.dopza.com

More research on the horizon

곧 이루어질 더 많은 연구

강점에도 불구하고 American Journal 연구에는 건강한 성인만 참여했으며 모든 그룹이 포함되지는 않았다고 Patchen은 말합니다.

따라서 연구팀은 현재 연구에서 관찰된 것과 동일한 연관성이 사실인지 알아보기 위해 흡연자와 만성 폐쇄성 폐질환(COPD) 환자 등 건강하지 못한 개인의 오메가-3 혈중 수치를 평가하기 위해 노력하고 있다고 그녀는 말했습니다.

Kiley는 이러한 연구가 "잠재적으로 만성 폐질환 위험이 높은 사람들을 위한 개인화된 식단 권장사항으로 이어질 수 있다"고 말합니다.

Despite its strengths, the American Journal study only involved healthy adults and didn’t include all groups, Patchen says. So, the team is working to evaluate omega-3 blood levels of unhealthy individuals as well, including heavy smokers and people with chronic obstructive pulmonary disease (COPD) to see if the same associations seen in the current study hold true, she says.

Such research could, Kiley says, “potentially lead to personalized dietary recommendations for people at higher risk of chronic lung diseases.”

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