Are Vegetable Oils and ‘Industrial Seed Oils’ Unhealthy?
#식물성기름 과 '산업용 종자유'는 건강에 해롭습니까?
영양 관련 인플루언서들이 식물성 기름에 대해 경고하는 이유와 이에 대해 주류 전문가들이 말하는 내용을 알아보세요.
Discover why nutrition influencers are warning against vegetable oils and what mainstream experts have to say about it.
By Ross Wollen
Medically Reviewed by Elizabeth Gomez, MSN, FNP-BC
Reviewed: September 8, 2023
Medically Reviewed
Some nutrition influencers are calling out certain vegetable oils as unhealthy.
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이 이야기는 원래 Everyday Health의 네트워크 사이트 Diabetes Daily에 게재되었습니다.
This story originally appeared on Everyday Health's network site Diabetes Daily.
영양계에 새로운 문제가 등장했습니다.
바로 #식물성오일 특히 #카놀라유 #옥수수유 #대두유 같은 소위 " #산업용종자유 "입니다.
DoctorKiltz.com에 따르면 트위터, TikTok 및 다른 곳의 영양 인플루언서들은 추종자들에게 이러한 오일이 은밀하게 건강에 해롭거나 완전히 위험하거나 심지어 "인류 역사상 최악의 음식"이라고 말하고 있습니다.
가장 눈에 띄는 목소리는 저탄수화물 및 #케토다이어트 즉 많은 당뇨병환자의 혈당관리 개선에 도움이 되는 식습관을 옹호하는 사람들입니다.
그렇다면 당뇨병 환자는 산업용 종자유를 피해야 할까요?
주류 영양전문가들은 그렇게 생각하지 않습니다.
이 동일한 오일은 미국심장협회(AHA) 및 미국당뇨병협회 같은 당국에 의해 오랫동안 안전하다고 선전되어 왔으며 일반적으로 가장 건강한 지방 중 하나로 나열됩니다.
이 글에서는 식물성오일 반대론자들의 주장을 자세히 살펴보고 그 모든 소란이 무엇인지 알아볼 것입니다.
There’s a new bogeyman in the nutrition world: vegetable oil, especially so-called “industrial seed oils” like canola, corn, and soybean oils. Nutrition influencers on Twitter, TikTok, and elsewhere are telling their followers that these oils are sneakily unhealthy, downright dangerous, or even “the worst food in human history,” according to DoctorKiltz.com.
The most prominent voices are advocates for low-carbohydrate and keto diets, eating patterns that have helped many people with diabetes improve their blood sugar management. So, should people with diabetes be avoiding industrial seed oils?
Mainstream nutrition experts sure don’t think so. These very same oils have long been touted as safe by authorities such as the American Heart Association (AHA) and American Diabetes Association, and are commonly listed as among the healthiest fats available.
This article will dive into the claims of anti–veggie oil advocates and find out what all the fuss is about.
What’s an Industrial Seed Oil?
산업용 종자유란 무엇입니까?
이들 영양 영향력자들이 선호하는 유행어는 '산업용 종자유' 입니다.
여기서는 주로 현대기술을 사용하여 씨앗에서 추출되는 식물성 기름에 대해 이야기하고 있습니다.
가장 일반적으로 비판 받는 오일은 다음과 같습니다.
The buzzy phrase that these nutrition influencers prefer is “industrial seed oil.” Here, we are talking about vegetable oils that are extracted from seeds, mostly using modern technology.
Here are the oils most commonly singled out for criticism:
- Canola 카놀라
- Soybean 콩
- Corn 옥수수
- Safflower
- Sunflower 해바라기
- Cottonseed 목화씨
- Grapeseed 포도씨
- Rice bran 쌀겨
Harvard T.H. Chan School of Public Health에 따르면 이러한 오일을 가끔 #RBD오일 이라 하는데, 이는 refined #정제 bleached #표백 deodorized #탈취 를 의미하며, 식용으로 만드는 데 필요한 산업적 추출 공정에 대한 또 다른 언급입니다.
Sometimes these oils are called RBD oils, per Harvard T.H. Chan School of Public Health, which stands for refined, bleached, and deodorized, another reference to the industrial extraction processes required to make them edible.
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이 오일은 미국인이 소비하는 칼로리의 엄청난 양을 차지합니다.
미국농무부(USDA) 데이터에 따르면 대두유, 카놀라유, 옥수수유는 우리가 섭취하는 모든 추가 지방의 약 75%를 차지합니다.
These oils make up a huge amount of the calories that Americans consume. Soybean, canola, and corn oil combine for something like 75 percent of all of the added fats that we eat, according to U.S. Department of Agriculture (USDA) data.
모든 식물성오일이 산업용 종자유로 공격받는 것은 아닙니다.
예를 들어, #냉압착올리브오일 은 사실상 모든 사람이 동의하는 지방 중 하나입니다.
Not all plant-based oils are attacked as industrial seed oils. Cold-pressed olive oil, for example, is one fat that practically everyone agrees is good for you.
그리고 종자유 반대자들도 일반적으로 코코넛오일과 아보카도오일은 인정하지만, 그들은 버터, 라드, 수지를 선호하는 경향이 있습니다.
And anti–seed oil advocates generally approve of coconut oil and avocado oil — though they tend to prefer butter, lard, and tallow.
How Industrial Seed Oil Is Manufactured
산업용 종자유 제조방법
산업용 종자유에 대한 회의적 시각 중 일부는 제조방법에서 비롯됩니다.
이러한 오일은 매우 부자연스러울 정도로 현대적 화학공정을 거치는 경우가 많습니다.
Part of the skepticism over industrial seed oils stems from how they're made. These oils are often subjected to modern chemical processes that just sound highly unnatural.
가장 건강에 좋은 첨가 지방 중 하나로 널리 알려진 카놀라유를 알아봅니다.
카놀라유는 유채 식물에서 추출됩니다.
The Guardian에 따르면, 1970년대까지 #유채기름 은 #에루크산 함량이 높기 때문에 독성이 있고 먹기에 불편했기 때문에 유채기름은 산업적 용도(예, 유채기름 윤활 증기엔진)로 거의 전적으로 제한되었습니다.
1960년대와 70년대 과학자들은 저산성 품종을 사육했습니다.
이 오일은 1985년까지 미국에서 안전한 식품 성분으로 인정되지 않았습니다.
Take canola oil, widely considered one of the healthiest added fats available. Canola oil is extracted from the rapeseed plant. According to The Guardian, until the 1970s, rapeseed oil was almost entirely limited to industrial uses — rapeseed oil lubricated steam engines, for example — because a high erucic acid content made the oil both toxic and unpleasant to eat. Scientists in the 1960s and '70s bred a low-acid variety; the oil was not recognized as a safe food ingredient in the United States until 1985.
오늘날 대부분 카놀라유는 Non-GMO 프로젝트에 따라 #유전자변형 ( #GMO ) 유채 품종으로 만들어집니다.
이 오일은 믿거나 말거나 원유 생산의 부산물인 헥산이라는 화학 물질을 사용하여 추출됩니다.
카놀라 위원회 Canola Council 에 따르면, 다른 많은 제조단계를 거쳐 깨끗하고 투명하며 무취인 제품이 탄생합니다.
Today, most canola oil is made from genetically modified (GMO) varieties of rapeseed, per the Non-GMO Project. The oil is extracted using a chemical named hexane, which is, believe it or not, a byproduct of crude oil production. According to the Canola Council, many other manufacturing steps result in a product that is clean, clear, and odorless.
The Omnivore's Dilemma 저자 작가 Michael Pollan은 “증조할머니가 음식으로 인식하지 못하는 것은 무엇이든 먹지 마세요”라고 조언합니다.
확실히 우리 증조할머니는 1980년대 초까지만 해도 들어본 적이 없는 현대식 카놀라유와 같은 어떤 것도 먹지 않았습니다.
1997년부터 2017년 사이에 미국인들은 카놀라유 섭취량을 거의 500% 늘렸습니다.
자연 그대로의 전체 식품을 섭취하는 데 관심있는 사람이라면 왜 그토록 많은 정제과정을 거쳐야 하는 오일을 의구심으로 보는지 이해하기 쉽습니다.
그럼에도 불구하고, 이 모든 산업과학이 반드시 카놀라유가 실제로 건강에 해롭다는 것을 의미하지는 않습니다.
“Don’t eat anything your great-grandmother wouldn’t recognize as food,” advises the writer Michael Pollan, author of The Omnivore’s Dilemma. Clearly, our great-grandmothers weren’t eating anything quite like modern canola oil, which was unheard of as recently as the early 1980s. Between 1997 and 2017, Americans increased their intake of canola oil by nearly 500 percent.
It’s easy to understand why anyone concerned with eating natural, whole foods would look askance at oils that need to undergo so many refining processes. Nevertheless, all of this industrial science does not necessarily mean that canola oil is actually unhealthy.
Are Industrial Seed Oils Making Us Fat?
산업용 종자유가 우리를 살찌게 만들까요?
산업용 종자유는 최근 수십 년 동안 폭발적 인기를 얻었으며 당뇨병과 비만이라는 2가지 전염병이 증가함에 따라 성장되었습니다.
USDA가 카테고리를 추적하기 시작한 이후 "샐러드 및 식용유"의 사용은 1966년 1인당 12.7파운드에서 2010년 53.6파운드로 꾸준히 증가했습니다.
올리브 오일때문에 일부 증가되었지만 대다수는 다른 식물성오일의 중요성이 증가했기 때문입니다.
그 사이 동물성 지방 사용은 줄어들었습니다.
라드와 우지는 더 이상 미국 가정에서 거의 사용되지 않으며, 미국인들은 100년 전에 비해 버터를 3분의 1 정도만 섭취합니다.
Industrial seed oils have exploded in popularity in recent decades, and their growth has occurred in concert with the growing twin epidemics of diabetes and obesity.
The use of “salad and cooking oils” has climbed steadily since the USDA began tracking the category, from 12.7 pounds per capita in 1966 to 53.6 pounds in 2010. A small percentage of the growth is attributable to olive oil, but the vast majority is from the increased prominence of other vegetable oils.
Meanwhile, the use of animal fats has cratered. Lard and tallow are rarely used in American households anymore, and Americans only eat about one-third as much butter as they did a century ago.
전체적으로 미국인들은 그 어느 때보다 더 많은 지방을 섭취하고 있으며 그 중 카놀라유, 옥수수, 대두유 같은 기름에서 나오는 비율이 점점 더 늘어나고 있습니다.
전국적인 식습관 변화입니다.
Pew Research Center 분석에 따르면 곡물 소비도 증가한 반면 육류, 유제품, 과일 및 기타 카테고리는 상당히 안정적으로 유지되었습니다.
종자오일 반대론자들은 이 모든 것이 매우 의심스럽다고 생각합니다.
그러나 상관관계는 인과관계를 의미하지 않습니다.
식물성 기름 소비의 폭발적 증가가 미국의 허리띠 증가의 원인(또는 원인)인지는 실제로 알 수 없습니다.
All told, Americans are eating more added fat than ever, and an ever-increasing proportion of it comes from oils like canola, corn, and soybean. It’s a massive nationwide dietary change. (An analysis by the Pew Research Center shows that consumption of grains has also increased, while meat, dairy, fruit, and other categories have stayed fairly steady.)
Anti–seed oil agitators find all of this highly suspicious. But correlation does not imply causation — we don’t actually know if the explosion of vegetable oil consumption is a cause (or the cause) of America’s growing waistbands.
강아지건강 전문
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Is Industrial Seed Oil Unhealthy?
산업용 종자유는 건강에 해롭습니까?
분명히 해두자면, The American Heart Association 및 Harvard Health Publishing 같은 대부분 영양당국은 식물성기름, 심지어 고도로 가공되고 정제된 식물성 기름이라도 건강에 좋다고 믿습니다.
이러한 주장은 전문가와 아마추어 모두를 포함한 많은 출처에서 논쟁을 벌이고 있습니다.
산업용 종자유가 건강에 해롭다고 주장하는 가장 강력한 목소리 중 일부는 (솔직히 말하면) 모호하고, 일화적이고, 음모적입니다.
그러나 일부는 많은 학문적 연구와 실험을 인용한 의사와 영양사입니다.
심장건강에 식물성 오일을 선호하는 데이터는 결코 모호하지 않습니다.
반대 증거가 있는 연구에 따르면 타임지 같은 주류 매체에서도 "식물성 기름은 생각만큼 건강에 좋지 않다"고 선언했습니다.
그리고 식물성 기름 옹호자들은 식물성 기름 증가가 비만 증가와 정확히 일치한다는 사실과 씨름해야 했습니다.
2017년에 AHA는 지방 요리와 심장 건강에 관한 주요 성명을 발표했습니다.
수십 건의 연구와 임상시험을 바탕으로 한 이 지침은 다음과 같이 주장했습니다.
포화지방은 LDL 콜레스테롤과 중성 지방을 증가시킵니다.
불포화 지방은 LDL 콜레스테롤과 중성지방을 낮춰줍니다.
식물성 기름, 특히 다중 불포화지방은 육류와 유제품의 포화지방보다 건강에 좋습니다.
그러나 사람들이 지방을 탄수화물로 대체하면 건강해지지 않습니다.
이 마지막 요점은 1980년대 저지방 다이어트와 저지방 스낵 식품의 폭발적인 증가가 실제로 비만 위기의 흐름을 막지 못한 이유를 설명하는 데 도움을 주기 위한 것입니다.
Let’s be clear up front: Most nutrition authorities, like The American Heart Association and Harvard Health Publishing, believe that vegetable oils, even highly processed and refined veggie oils, are healthy.
Such claims are disputed by many sources, both expert and amateur alike. Some of the strongest voices arguing that industrial seed oils are unhealthy are (to be frank) vague, anecdotal, and conspiratorial. But some are doctors and nutritionists with citations to many academic studies and trials.
The data favoring veggie oils as heart-healthy is by no means unambiguous. Studies with contrary evidence have prompted even mainstream outlets like Time magazine to declare that “vegetable oil isn’t as healthy as you think.” And veggie oil advocates have had to grapple with the fact that the rise of vegetable oil has so neatly coincided with the rise of obesity.
In 2017, the AHA released a major statement on cooking fats and heart health. This guidance, which relied on dozens of studies and clinical trials, argued the following:
- Saturated fats raise LDL cholesterol and triglycerides. Unsaturated fats lower LDL cholesterol and triglycerides.
- Vegetable oils, especially polyunsaturated fats, are healthier than saturated fats from meat and dairy.
- However, when people replace fats with carbohydrates, they don’t get healthier.
This last point is intended to help explain why the explosion of low-fat dieting and low-fat snack foods around the 1980s did not actually stem the tide of the obesity crisis.
Why the Debate Might Not Even Matter
논쟁이 중요하지 않은 이유
이 기사에서는 산업용 종자유 자체가 건강에 해로운지 여부를 판단할 수 없습니다.
그러나 한 가지 가능한 시사점은 논쟁이 실제로 중요하지 않다는 것입니다.
This article cannot determine whether or not industrial seed oils are bad for your health, in and of themselves. But one possible takeaway is that the debate doesn’t really matter.
논쟁의 양측 모두는 몇 가지 중요한 사항에 동의합니다.
Everyone, on both sides of the debate, agrees on a few important points:
- 우리 대부분은 너무 많은 칼로리를 섭취하고 있습니다 Most of us are eating too many calories.
- 식물성 기름은 초과 칼로리의 엄청난 비율을 차지합니다 Vegetable oils constitute a huge percentage of those excess calories.
- 식물성기름은 고도로 가공된 음식과 튀긴 음식에 널리 사용됩니다 Vegetable oils are ubiquitous in highly-processed and fried foods.
- 우리 대부분은 고도로 가공된 음식과 튀긴 음식을 덜 섭취해야 합니다 Most of us should be eating fewer highly-processed and fried foods.
마찬가지로, 거의 모든 사람들은 건강한 당뇨병 식단이 다음과 같은 원칙에 의존한다는 데 동의합니다.
Likewise, almost everyone agrees that a healthy diabetes diet relies on principles such as the following:
- 전분질이 아닌 야채를 더 많이 섭취하세요. Eat more nonstarchy vegetables.
- 설탕과 정제된 곡물을 적게 섭취하세요. Eat less sugar and refined grains.
- 고도로 가공된 식품보다는 전체 식품을 선택하십시오. Choose whole foods over highly-processed foods.
간단히 말해서, 대부분 영양 당국과 영향력 있는 사람들은 우리가 식물성 기름을 덜 섭취해야 한다는 데 동의하는데, 즉, 튀긴 음식과 가공 식품의 섭취를 줄여야 한다는 것입니다.
식단을 건강하게 바꾸면 의심할 여지 없이 "산업용 종자유"를 훨씬 적게 섭취하게 될 것이며 모두가 동의할 수 있는 방식으로 하는 것이 유익하다는 것을 알게 될 것입니다.
So, to put it simply, most nutrition authorities and influencers agree that we should be eating less vegetable oil — and doing so by reducing our intake of fried and processed foods.
If you make healthy changes to your diet, you’ll undoubtedly find yourself consuming much less “industrial seed oil,” and be doing it in a way that everyone can agree is beneficial.
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