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사과식초를 사용하는 방법 발사믹식초 피클 사과버터

by 건강웰빙정보 2024. 6. 30.
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건강한 주중 식사를 준비할 때 사과식초를 사용하는 제가 가장 좋아하는 방법

My Favorite Ways to Use Apple Cider Vinegar When Prepping Healthy, Weekday Meals

Apple cider’s complex, tangy flavor makes a great addition to so many recipes. Read on for ideas on how to incorporate this pantry staple into tasty weekday meals.

사과 사이다의 복잡하고 톡 쏘는 맛은 수많은 요리법에 훌륭한 추가 효과를 줍니다.

이 식료품 저장실의 필수품을 맛있는 주중 식사에 포함시키는 방법에 대한 아이디어를 읽어보세요.

미식가로서 나는 항상 식사를 즐겁게 하기 위해 다양한 조미료를 준비합니다.

여기에는 발사믹 식초, 피클링 식초, 사과식초(ACV) 같은 다양한 유형의 식초가 포함됩니다.

ACV는 달콤하고 풍미 있는 다양한 요리와 잘 어울리고 복잡한 맛 프로필을 가지고 있기 때문에 종종 주중 요리법에 사용되는 식초입니다.

사과즙으로 만들어서 은은하고 아삭한 과일 맛이 나요.

ACV를 사랑하는 또 다른 이유는 무엇일까요?

혈당조절에서 콜레스테롤 관리에 이르기까지 잠재적 건강이점이 있습니다.

아직 초기 단계에 있지만 일부 연구자들은 ACV와 장 건강 사이의 연관성을 조사하고 있습니다.

아침부터 저녁까지 ACV를 주중 식사에 포함시키기 위한 몇 가지 아이디어는 다음과 같습니다.

As a foodie, I always have a variety of condiments on hand to jazz up my meals. And that includes multiple types of vinegar, like balsamic vinegar, pickling vinegar, and apple cider vinegar (ACV).

ACV is often my go-to vinegar for weeknight recipes because it pairs well with so many dishes — sweet and savory — and has a complex flavor profile. It’s made from apple juice, so it has a subtle, crisp fruit taste.

Another reason to love ACV? It has potential health benefits, from blood sugar controlTrusted Source to cholesterol managementTrusted Source. While still in the very beginning stages, some researchers are also investigating the link between ACV and gut healthTrusted Source.

Here are some ideas for incorporating ACV into your weekday meals, from breakfast to dinner.

Salad dressing 샐러드 용 ​​소스

이것은 아마도 주방에서 사과식초를 사용하는 가장 좋아하는 방법일 것입니다.

2인분만 요리할 때는 레몬을 잔뜩 준비해 두는 것이 항상 편리한 것은 아닙니다.

그리고 신선한 레몬이 풍부하더라도 ACV는 때때로 제가 준비하는 샐러드에 풍미 측면에서 더 나은 옵션입니다.

사과 향이 살짝 가미된 드레싱 레시피에서 레몬 대신 ACV를 사용하세요. ACV 드레싱은 견과류와 짙은 잎채소가 들어간 가을 샐러드와 잘 어울립니다.

꼭 필요한 드레싱 레시피를 찾고 계시나요?

이 기사에서 사과 사이다 비네그레트 레시피를 확인하세요: 8가지 간단하고 건강한 샐러드 드레싱.

아니면 달걀 후라이 레시피를 곁들인 따뜻한 케일과 판체타 샐러드를 맛보세요.

This is probably my favorite way to use apple cider vinegar in my kitchen. Keeping a bunch of lemons on hand is not always convenient when you’re only cooking for two. And even when I’ve got a bounty of fresh lemons, ACV is sometimes a better option flavor-wise for the salad I’m putting together.

Substitute ACV for lemon in your go-to dressing recipe for a slight tang with apple notes. ACV dressings pair well with fall salads containing nuts and dark leafy greens.

Looking for a go-to dressing recipe? Check out the apple cider vinaigrette recipe in this article: 8 Simple and Healthy Salad Dressings.

Or try this Warm Kale and Pancetta Salad with a Fried Egg recipe.

Pickles 피클

맛있는 식사를 만들 때는 균형이 중요합니다.

단조로운 요리는 미각을 지치게 할 수 있지만 피클은 하루를 절약하는 데 도움이 될 수 있습니다.

그리고 나는 상점에서 구입한 딜 피클을 말하는 것이 아닙니다.

사탕무부터 양파, 콜리플라워까지 거의 모든 것을 빠르게 피클할 수 있습니다.

ACV는 절임식초에 비해 은은한 단맛이 있어서 제가 가장 좋아하는 절임 야채인 무를 포함한 다양한 종류의 농산물과 잘 어울립니다.

냉장고 피클 레시피에 대한 영감을 얻으려면 9가지 독특하고 건강한 피클 레시피를 읽어보세요.

대부분의 빠른 피클 조리법에서 ACV를 대체할 수 있습니다.

When creating a tasty meal, balance is key. A one-note dish can tire out the palate, but pickles can help save the day. And I’m not talking storebought dill pickles. You can quick-pickle pretty much anything, from beets to onions to cauliflower.

ACV has a subtle sweetness compared to pickling vinegar, so it pairs well with many types of produce, including my favorite pickling vegetable: radish.

For some refrigerator pickle recipe inspiration, read 9 Unique and Healthy Pickle Recipes. You can substitute ACV in most quick pickle recipes.

 
 

Apple butter 사과 버터

여기서는 놀랄 일이 아닙니다.

ACV는 사과와 매우 잘 어울리며, 펴 바르는 이 조미료는 집에서 매우 쉽게 만들 수 있습니다.

도기 냄비나 압력솥을 꺼내서 다음 재료를 넣어 완벽한 아침 토스트 재료를 만드세요.

No surprise here. ACV goes exceptionally well with apple, and this spreadable condiment is super easy to make at home. Get out your crock pot or pressure cooker and toss in the following to create the perfect breakfast toast accouterment:

사과(껍질을 벗기고 속을 제거한 후 조각으로 자른 것)

흑설탕

계피, 육두구, 정향, 소금

ACV

바닐라 추출물

  • apples (peeled, cored, and cut into slices)
  • brown sugar
  • cinnamon, nutmeg, cloves, and salt
  • ACV
  • vanilla extract

Marinades 매리네이드

마리네이드는 2가지 목적으로 사용됩니다.

재료풍미를 높이고 질긴 고기를 부드럽게 하는 데 도움이 됩니다.

ACV와 같은 산성 성분은 풍미 가득한 매리네이드가 더 깊이 스며드는 데 도움이 되지만 고기를 식초 기반 소스에 너무 오랫동안 재워두지 않도록 주의하세요.

24시간 이상이 지나면 단백질이 부드러워질 수 있습니다.

생선은 매우 섬세하기 때문에 굽거나 팬에 굽는 생선을 절이는 데에는 식초가 적합하지 않습니다.

그러나 ACV는 세비체를 만드는 데는 훌륭한 선택입니다.

식품안전문제를 피하기 위해 반드시 고품질해산물을 사용하십시오.

훌륭한 매리네이드를 만들려면 블렌더나 푸드 프로세서를 사용하여 다음 향미강화 재료 중 하나 이상을 ACV, 올리브오일, 소금 및 후추와 결합하세요.

Marinades serve two purposes: They help boost the flavor of ingredients and can help tenderize tough cuts of meat. Acidic ingredients like ACV help your flavorful marinade penetrate deeper but be careful not to let meat marinate too long in vinegar-based sauces — longer than 24 hours might leave your protein mushy.

Because fish is so delicate, vinegar is a poor choice for marinating fish you intend to bake or pan-sear, but ACV is a great option for making ceviche — just be sure to use high quality seafood to avoid food safety issues.

To make a great marinade, grab a blender or food processor and combine one or more of the following flavor-boosting ingredients with ACV, olive oil, and salt and pepper:

고수, 파슬리, 골파, 딜, 바질과 같은 허브

레몬 주스

레몬 껍질

마늘 쪽

샬롯

양파가루, 훈제파프리카, 고추가루 등 양념

  • herbs like cilantro, parsley, chives, dill, and basil
  • lemon juice
  • lemon peel
  • garlic clove
  • shallots
  • seasonings like onion powder, smoked paprika, and red pepper flakes

Muffins 머핀

식초는 베이킹 소다와 함께 사용하면 상승 과정에 도움이 되기 때문에 많은 제빵 레시피에서 필수 성분입니다.

초등학교 화산을 생각해 보세요.

버블링 반응은 머핀을 촘촘하고 무겁게 만드는 대신 가볍고 통풍이 잘 되는 상태로 유지하는 데에도 효과적입니다.

대부분의 베이킹 레시피에서는 중성 백식초 대신 더 달콤하고 과일 맛이 나는 ACV를 사용할 수 있지만 사과 오트밀이나 매콤한 당근 머핀에 특히 잘 맞는다고 생각합니다.

Vinegar is an essential ingredient in many baked goods recipes because, when paired with baking soda, it helps with the rising process — think elementary school volcano.

The bubbling reaction also works to keep your muffins light and airy instead of dense and heavy. You can substitute sweeter, fruitier ACV for neutral white vinegar in most baking recipes, but I think it works particularly well in apple oatmeal or spiced carrot muffins.

Sauces 소스

좋은 소스는 요리를 돋보이게 해야 하며, ACV의 달콤한 신맛은 풍부하거나 고기가 많은 재료의 균형을 맞추는 데 도움이 될 수 있습니다.

돼지고기 안심을 만드는 경우 식품저장실에서 ACV를 꺼내 팬 소스를 빠르게 만들 가능성이 높습니다.

이 사과 맛 식초는 바비큐 소스에 백식초를 대체할 수도 있습니다.

백식초보다 더 시큼할 수 있지만, ACV의 과일 에센스는 풍미 측면에서 좀 더 균형 잡힌 맛을 가지고 있습니다.

A good sauce should highlight a dish, and ACV’s sweet tartness can help balance out rich or meaty ingredients. If I’m making a pork tenderloin, chances are I’m grabbing some ACV from my pantry to make a quick pan sauce.

This apple-flavored vinegar also makes a great substitute for white vinegar in BBQ sauce. While it might be more tart than white vinegar, ACV’s fruity essence is a bit more well-rounded flavor-wise.

Mocktails 목테일

목테일을 마시고 싶지만 신선한 감귤류가 없으면 식품저장실로 가서 ACV를 구입합니다.

식초?

음료수에?

이상하게 들리겠지만, 이 신맛이 나는 성분은 실제로 무알코올 음료에 복잡성을 더해줍니다.

꿀이나 순수 과일 주스 몇 방울은 ACV의 단맛을 끌어내는 데 도움이 됩니다.

When I’m in the mood for a mocktail but don’t have fresh citrus on hand, I head to my pantry to grab ACV. Vinegar? In a drink? Sounds weird, but this sour ingredient really adds a layer of complexity to alcohol-free drinks. A few drops of honey or pure fruit juice help bring out ACV’s sweetness.

Top up your drink with your favorite brand of tonic water, and you’ll be surprised to find out you can barely detect any vinegar notes.

좋아하는 브랜드의 토닉 워터로 음료를 채우면 식초 향이 거의 느껴지지 않는다는 사실에 놀랄 것입니다.

Takeaway

식초 하나만 비축할 식품저장실 공간이 있다면 ACV는 완벽한 멀티태스킹 재료입니다.

달콤하고 풍미 있는 요리와 잘 어울리며, 일반 백식초가 따라올 수 없는 깊은 맛을 가지고 있습니다.

백식초처럼 이를 사용하여 DIY 청소 제품을 만들 수도 있습니다.

또한 혈당과 콜레스테롤을 조절하는 데 도움이 될 수도 있습니다.

If you only have the pantry space to stock one vinegar, ACV is the perfect multitasking ingredient. It pairs well with sweet and savory dishes and has a depth of flavor that plain white vinegar can’t compete with. And like white vinegar, you can even use it to create your own DIY cleaning products.

Plus, it may even help regulate your blood sugar and cholesterol.

Last medically reviewed on April 5, 2024

 
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