How to Cut Chicken Breast into Cutlets
닭 가슴살을 #커틀릿 으로 자르는 방법
#가슴살 로 #치킨커틀릿 만드는 방법을 배우면 요리할 때 시간을 절약할 수 있습니다.
Learn how to make chicken cutlets from the breast and you’ll save time when cooking.
By Adam Dolge Published on October 3, 2021
PHOTO: DERA BURRESON
프라이드 치킨에서 치킨 누들 수프에 이르기까지 치킨은 끝없이 다양한 단백질 공급원입니다.
그리고 맛있는 가능성이 가득한 한 부분은 닭가슴살입니다.
치킨 & 브로콜리 캐서롤이나 핫셀백 카프레제 치킨 같은 레시피에 있는 그대로 가슴살을 즐길 수 있지만 몇 가지 간단한 동작으로 닭 가슴살을 치킨 커틀릿으로 변형할 수도 있습니다.
From fried chicken to chicken noodle soup, chicken is an endlessly versatile source of protein. And one part that's full of delicious possibilities is the chicken breast. While you could enjoy the breast as is in recipes like Chicken & Broccoli Casserole or Hasselback Caprese Chicken, the chicken breast can also be transformed into a chicken cutlet with a few simple moves.
닭가슴살을 자르는 것이 불필요한 추가 단계처럼 보일 수 있지만 치킨 커틀릿으로 요리하는 것은 몇 가지 면에서 유익합니다.
첫째, 고기를 얇게 썰어서 더 빨리 익습니다.
또한 치킨 커틀릿도 가슴살보다 더 고르게 익습니다.
치킨 커틀릿을 사용하면 브루스케타 토핑 크리스피 베이크드 치킨 같은 레시피에서 치킨이 더 일관되게 요리되기 때문에 유익합니다.
2가지 쉬운 단계로 닭 가슴살을 썰어 치킨 커틀릿을 만드는 방법을 배웁니다.
While slicing a chicken breast might seem like an extra, unnecessary step, cooking with chicken cutlets is beneficial in a few ways. First, it's a thinner cut of meat, so it'll cook quicker. Plus, a chicken cutlet will also cook more evenly than a breast. Using a chicken cutlet is beneficial in a recipe like Bruschetta-Topped Crispy Baked Chicken as the chicken will cook more consistently. Learn how to slice a chicken breast to create chicken cutlets in two easy steps.
How to Cut Chicken Breast into Cutlets
닭 가슴살을 커틀릿으로 자르는 방법
1. 치킨 자르기 Cut the Chicken
LINDSEY SPINK
뼈와 껍질을 제거한 닭가슴살을 도마 위에 놓습니다.
자주 사용하지 않는 손바닥으로 평평하게 잡으십시오.
길고 날카로운 칼을 사용하여 닭가슴살을 세로 방향으로 반으로 조심스럽게 두 조각으로 자르고 칼날을 도마 표면과 평행하게 유지하고 매끄럽고 안정적으로 젓습니다.
Place a boneless, skinless chicken breast on a cutting board. Hold it flat with the palm of your non-dominant hand. With a long, sharp knife, carefully slice the chicken breast in half lengthwise into two even pieces, keeping the knife blade parallel to the surface of the cutting board and using smooth, steady strokes.
강아지건강 전문
2. 치킨 두드리기 Pound the Chicken
LINDSEY SPINKS
플라스틱 랩 시트 사이에 한 조각을 놓습니다.
OXO(구매: OXO, $11) 또는 무거운 프라이팬의 바닥에서 이와 같은 고기 망치로 닭고기를 부드럽게 두드려서 커틀릿이 균일한 두께가 될 때까지 약 ¼인치 두께. 두 번째 조각으로 반복하십시오.
Place one piece between sheets of plastic wrap (buy it: Target, $5). Gently pound the chicken with a meat mallet like this one from OXO (buy it: OXO, $11) or the bottom of a heavy skillet, starting in the center and working your way to the edges, until the cutlet is an even thickness, about ¼ inch thick. Repeat with the second piece.
치킨 커틀릿이 있으면 요리 옵션이 무한합니다.
선드라이 토마토 크림 소스를 곁들인 치킨 커틀릿부터 숯불 파인애플 살사를 곁들인 저크 스파이스 치킨에 이르기까지 치킨 커틀릿을 건강하고 맛있게 활용한 요리를 쉽게 찾을 수 있습니다.
Once you have your chicken cutlets, the options for cooking are endless. From recipes like Chicken Cutlets with Sun-Dried Tomato Cream Sauce to Jerk-Spiced Chicken with Charred Pineapple Salsa, you'll easily find a dish that utilizes chicken cutlets in a healthy and delicious way.
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