여성뇌졸중 감귤
Eating citrus fruit may lower women's stroke risk
Date:February 23, 2012Source:American Heart
Association
Summary:
Eating higher amounts of a compound in citrus fruits, especially oranges and grapefruit, may lower ischemic stroke risk.
#감귤류 특히 #오렌지 #자몽 에서 더 많은 양의 화합물을 섭취하면 #허혈성뇌졸중 위험을 낮출 수 있습니다.
Women who ate high amounts of the compound had a 19 percent lower risk of ischemic stroke than women who consumed the least amount.
다량의 화합물을 섭취한 여성은 최소량을 섭취한 여성보다 허혈성 뇌졸중 위험이 19% 낮았습니다.
FULL STORY
A compound in citrus fruits may reduce your stroke risk, according to research reported in Stroke: Journal of the American Heart Association.
Stroke: Journal of the American Heart Association에 보고된 연구에 따르면 감귤류의 화합물은 뇌졸중 위험을 줄일 수 있습니다.
Eating higher amounts of a compound in citrus fruits, especially oranges and grapefruit, may lower ischemic stroke risk.
감귤류, 특히 오렌지와 자몽에서 더 많은 양의 화합물을 섭취하면 허혈성 뇌졸중 위험을 낮출 수 있습니다.
Women who ate high amounts of the compound had a 19 percent lower risk of ischemic stroke than women who consumed the least amount.
다량의 화합물을 섭취한 여성은 최소량을 섭취한 여성보다 허혈성 뇌졸중 위험이 19% 낮았습니다.
This prospective study is one of the first in which researchers examine how consuming flavonoid subclasses affects the risk of stroke. Flavonoids are a class of compounds present in fruits, vegetables, dark chocolate and red wine.
"Studies have shown higher fruit, vegetable and specifically vitamin C intake is associated with reduced stroke risk," said Aedín Cassidy, Ph.D., the study's lead author and professor of nutrition at Norwich Medical School in the University of East Anglia in Norwich, United Kingdom.
"Flavonoids are thought to provide some of that protection through several mechanisms, including improved blood vessel function and an anti-inflammatory effect."
이 전향적 연구는 연구원들이 플라보노이드 하위 클래스를 섭취하는 것이 뇌졸중 위험에 어떤 영향을 미치는지 조사한 최초의 연구 중 하나입니다.
플라보노이드는 과일, 야채, 다크 초콜릿 및 레드 와인에 존재하는 화합물의 한 종류입니다.
노리치 이스트 앵글리아 대학의 노리치 의과대학 영양학 교수 Aedín Cassidy 박사는 "과일, 채소, 특히 비타민 C 섭취량이 많으면 뇌졸중 위험이 감소하는 것으로 연구 결과 밝혀졌습니다. , 영국.
"플라보노이드는 혈관 기능 개선 및 항 염증 효과를 포함한 여러 메커니즘을 통해 이러한 보호의 일부를 제공하는 것으로 생각됩니다."
Cassidy와 동료들은 4년마다 과일과 채소 소비에 대한 세부사항을 포함하여 음식 섭취를 보고한 69,622명의 여성을 포함하는 Nurse 's Health Study의 14년 동안의 후속 데이터를 사용했습니다.
연구자들은 #허혈성 #출혈성 및 총 뇌졸중의 위험이 있는 미국 식이요법에서 일반적으로 섭취되는 #플라보노이드 의 6가지 주요 하위 분류인 플라바논, 안토시아닌, 플라반 -3- 올, 플라보노이드 중합체, 플라보놀 및 플라본과의 관계를 조사했습니다.
예상대로 연구자들은 하위 클래스의 생물학적 활동이 다르기 때문에 총 플라보노이드 소비와 뇌졸중 위험 사이에 유익한 연관성을 찾지 못했습니다.
그러나 그들은 감귤류에서 다량의 플라 바논을 섭취한 여성이 최소량을 섭취한 여성보다 혈전 관련 (허혈성) 뇌졸중 위험이 19% 낮다는 것을 발견했습니다.
이 연구에서 플라 바논은 주로 오렌지와 오렌지 주스 (82 %)와 자몽과 자몽 주스 (14%)에서 나왔습니다.
그러나 연구자들은 소비자들에게 상업용 과일주스의 높은 당도 때문에 주스보다 감귤류 섭취를 늘릴 것을 권장했습니다.
이전 연구에 따르면 감귤류과일과 주스를 섭취하지만 다른 과일은 섭취하지 않고 허혈성뇌졸중 및 #뇌내출혈위험 으로부터 보호합니다. 또 다른 연구에서는 노란색과 주황색 과일과 뇌졸중 위험 사이에 연관성이 없다는 사실을 발견했지만, 사과와 배와 같은 흰색 과일의 섭취 증가와 뇌졸중 위험이 낮은 것으로 나타났습니다.
추가 연구에 따르면 최고 수준의 항산화제 (과일과 채소에서 약 50%)를 섭취 한 스웨덴 여성은 항산화 수치가 낮은 여성보다 뇌졸중이 적습니다.
플라바논 섭취와 뇌졸중 위험 사이의 연관성을 확인하고 연관성이 발생하는 이유를 더 잘 이해하기 위해서는 더 많은 연구가 필요하다고 저자는 말했습니다.
강아지건강 전문
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Cassidy and colleagues used 14-years of follow-up data from the Nurse's Health Study, which included 69,622 women who reported their food intake, including details on fruit and vegetable consumption every four years. Researchers examined the relationship of the six main subclasses of flavonoids commonly consumed in the U.S. diet -- flavanones, anthocyanins, flavan-3-ols, flavonoid polymers, flavonols and flavones -- with risk of ischemic, hemorrhagic and total stroke.
As expected, the researchers didn't find a beneficial association between total flavonoid consumption and stroke risk, as the biological activity of the sub-classes differ. However, they found that women who ate high amounts of flavanones in citrus had a 19 percent lower risk of blood clot-related (ischemic) stroke than women who consumed the least amounts.
In the study, flavanones came primarily from oranges and orange juice (82 percent) and grapefruit and grapefruit juice (14 percent). However, researchers recommended that consumers increase their citrus fruit intake, rather than juice, due to the high sugar content of commercial fruit juices.
A previous study found that citrus fruit and juice intake, but not intake of other fruits, protected against risk of ischemic stroke and intracerebral hemorrhage. Another study found no association between yellow and orange fruits and stroke risk, but did link increased consumption of white fruits like apples and pears with lower stroke risk. An additional study found that Swedish women who ate the highest levels of antioxidants -- about 50 percent from fruits and vegetables -- had fewer strokes than those with lower antioxidant levels.
More studies are needed to confirm the association between flavanone consumption and stroke risk, and to gain a better understanding about why the association occurs, the authors said.
The National Institutes of Health funded the research.
Co-authors are: Eric B. Rimm, Sc.D.; Éilis J. O'Reilly, Sc.D.; Giancarlo Logroscino, M.D., Ph.D.; Colin Kay, Ph.D.; Stephanie E. Chiuve, Sc.D.; and Kathryn M. Rexrode, M.D., M.P.H. Author disclosures are on the manuscript.
Story Source:
Materials provided by American Heart Association. Note: Content may be edited for style and length.
Journal Reference:
Aedín Cassidy, Eric B. Rimm, Éilis J. O'Reilly, Giancarlo Logroscino, Colin Kay, Stephanie E. Chiuve, and Kathryn M. Rexrode. Dietary Flavonoids and Risk of Stroke in Women. Stroke, February 23 2012 DOI: 10.1161/STROKEAHA.111.637835
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